AQuator Water Ionisator (Next Life)

 325,00

AQUATOR Alkaline Water Ionisator – DE GOEDKOOPSTE!

De Aquator Water Ionisator is een kleine, maar krachtige ionizer. Vanwege de innovatieve technologieën maak je in een handomdraai heerlijk alkaline water. Uiteraard maakt dit apparaat ook sterk alkaline, acide water en/ of sterk acide water.

In stock

SKU: AW_16382 Categories: ,

Description

AQuator® Water Ionisator

Dit betreft een Next Life product. Een Next Life product is een gebruikt product, maar een zo goed als nieuw product.
Natuurlijk controleren wij eerst of het product nog goed werkt. Alleen producten die in goede staat zijn en goed werken, krijgen bij ons een Next Life. Je koopt een Next Lifevproduct met korting, wat goed is voor je portemonnee en het milieu. Natuurlijk krijg je dezelfde garantie als op een nieuwe aankoop.

De Aquator® Water Ionisator is een kleine, maar krachtige ionizer. Vanwege de innovatieve technologieën maak je in een handomdraai heerlijk alkaline water. Vanzelfsprekend maakt dit apparaat ook sterk alkaline, acide water en/ of sterk acide water.

Deze goed geprijsde water ionisator is een topper met grote prestaties!

Het ionisatieproces duurt gemiddeld zo’n 10 minuten. Na het ioniseren is het kraanwater verandert in gezond basisch drinkwater met een aangepaste structuur.

Niet alleen de pH-waarde van 9,2 – 9,5 pH maakt dit geïoniseerde water perfect om te drinken, maar de ORP-waarde daalt ook naar -400 tot -500 mV . Hierdoor is dit water ook een zeer sterke anti-oxidant!

De aQuator is een bijzonder handig apparaat voor diegenen die tijd willen besparen. Je hoeft er alleen maar water in te gieten en de tijd in te stellen. Deze ionisator wordt bediend met vier bedieningstoetsen op de bovenkant van het apparaat.
Je kiest de gewenste water ionisatie tijd en drukt op de START-knop. Na de ingestelde tijd geeft het apparaat een hoorbaar alarm en is er circa 0,8 liter geïoniseerd alkalisch water en 0,7 liter geïoniseerd zuur water.

De aQuator is compact, veilig, economisch en betrouwbaar en verkrijgbaar in 2 modellen, te weten:

  1. AQuator® Water Ionisator Classic
  2. AQuator® Water Ionisator Silver*

* De aQuator® Silver heeft een dubbele werking en is daarmee de luxe variant op de aQuator® Classic. Naast alkalisch drinkwater (na ionisatie) levert dit model namelijk ook zilverionen. Deze zilverionen zijn uiteraard onschadelijk voor consumptie en hebben een antibacteriële werking. Colloïdaal Zilver / Zilverwater is smaak- en geurloos.

 

Additional information

General - Manufacturer

Burbuliukas

General - Brand

General - Color

General - Material

Plastic

Warranty - Manufacturer warranty

Other - BPA Free

YES

Other - Breakable

YES

Other - Heat Resistant

NO

Other - Dishwasher safe

NO

Water Ionizer - Built-in or counter top

Type of electrolysis

Electric

Usage

Reviews

There are no reviews yet.

Show only reviews in English (0)

Be the first to review “AQuator Water Ionisator (Next Life)”